Wednesday, November 16, 2011

1 BKrazy Day!


Assalamualaikum

how're you people? i hope you guys are doing great! so today my colleagues and I went to burger king for lunch!! ok itu bukanlah sesuatu yang patut dibanggakan..ianya cuma kerana hari ni ada 1 BKrazy Day barulah kami menapak ke sana. ini semua gara-gara Apeq yang mempengaruhi 1 pdb..sementelah kami pun tiada idea nak makan apa..dan lagi kami tiada ilham dan perasaan nak buat coding hailoh hailoh...some photos untuk tatapan para pembaca..in case la ada orang nak baca blog saya yang dah bersawang ni...fufufu..(sambil tulis sambil menrisaukan coding)

we had fun for a moment...then return back to reality...may the force be with us!

then, masa nak balik kan kat tol setia alam saya dengan yakinnya masuk la lorong touch n go even though i know that the balance only left about rm0.95 i thought it is enough la kan..sekali ha...kat skrin tu keluar 'baki kurang'..what? hahaha...senyum je la. pastu mensusahkan orang kat belakang untuk reverse.

balik rumah, masuk bilik disambut oleh anak-anak kucing yang menginap di dalam almari baju saya. mak aih..dah bermalam-malam eh korang menginap kat sini, bila nak pindah?

cute, aren't they? super cute. ada 5 ekor tau! 3 orange and 2 black+orange...ok tiba-tiba teringat esok result UPSR akan keluar! weehhooo..dup dap dup dap..semoga adik syikin beroleh keputusan yang cemerlang!

jangan lupa solat!

2 comments:

nufa said...

Eh, patut pegi beli nih smalam, tpi tersinggah food court JJ, hoho, How u doing? coding? kena wat coding ek? good luck meh.

atul said...

thank you farah@afu