Friday, August 19, 2011

maaf

i always wish to have a younger sister since my younger brother is not so nice to me

what would it be like to have a younger sister huh? i guess i can:

1) order her around sesuka hati(hahaha)

2) tolong angkat barang bila saya masuk kolej

3) ajak keluar bila bosan duduk rumah

those will only benefit me, but we can also do something nice together like:

1) watch movie together and of course i will treat her

2) scold each other (is this nice atul?..yeah sometimes we need it)

3) sharing stuff, clothes (if we have the same size)

4) get opinion on something

5) shouting together!!

unfortunately, those will only be a dream la

blog ini ditulis bersempena adik saya amir yang berbuka di luar bersama rakan-rakannya and he is only 17....(bunyi macam seperti tak puas hati)

i should be very thankful, at least i have a superb sister!
************************************************
baiklah saya maafkan ayah hari ini sebab marah saya tadi
saya baru je plan tak nak kawan ayah
ibu pun takut nak tepon ayah
terpaksa minta kakak yang sedang bekerja tepon ayah tanya beli makanan apa hari ini
kakak pula pening kenapa pula dia yang kena tepon ayah
rupa-rupanya ayah pening+stress sebab kerja
padan muka encik muda yang sombong kena marah dengan ayah saya
ayah saya garang tau tapi baik
and he bought my favorite dish and also durian!!! yummy

like always, do not forget to pray!

2 comments:

mijacomel said...

atul, i have 2 younger sisters..n mizah sgt suke mengarah diorg, lg2 yg plg kecik..tp ktorg sgt salu gaduh..bile gaduh kitorg sgt beremosi n very loud..pmpn la katekan..hahaha

atul said...

mijacomel, biasa la tu perempuan...emo hahaha

tapi kalau kecik-kecik ni gaduh dah besar-besar nanti insyaallah rapat tau =)