Monday, February 7, 2011

sukarnya

orang kata x baik cakap susahnya bila ada kesusahan sebab ianya seolah psychology kepada minda kita. bila kita fikir susah ia menjadi susah bila kita fikir senang ia menjadi senang. tapi sem akhir ni betul-betul mencabar diri saya. hampir semua benda menjadi susah kecuali makan dan tidur. kalau dulu sewaktu 1st year and 2nd year, sesusah mana pun belajar saya tempuh juga. tapi sekarang tidak lagi. tak tahu mana silap. tak pasti mana haluan. LOST!

tadi dapat miniproject dari sir. rasa down sangat. tak mampu nak buat miniproject tu dengan final year project(fyp) yang tak ada solution. rasa nak give up je!

sebentar tadi baca blog rakan-rakan. terima kasih ahiasah untuk kata-kata semangat anda(^_^)
rasa nak menangis bila baca ini...

tapi memang rasa down betul hari ini walaupun dapat makan kek free dari nazira dan afiqah. macam mana ni? ya Allah, permudahkanlah segala urusan ku ameen...

ada 3 midterm tapi study tak habis lagi..sedih la =(