Friday, January 21, 2011

BookXcess




Assalamualaikum,

lama tak buat slot merepekking di sini. hmm, hari ini tak nak merepek sebab aktiviti itu tak berfaedah(eh sejak bila?). hari ini nak buat review tentang dua perkara. semalam roommates ajak main layang-layang. mula-mula tak nak sebab macam malas dan rasa nak lepak kat bilik je. fikir-fikir ikut je lah diorang dari tak buat apa-apa. sekurang-kurangnya bergerak sikit. kami pun menghabiskan cuti thaipusam di taman layang-layang. seronok! angin kuat dan layang-layang terbang tinggi yeay!!
banyak kan??
ada manusia berlatih paragliding
engin stud

hari ini pagi-pagi lagi dah bangun mandi-mandi nak pergi bayar yuran. pergi dengan paeh my roommate. lepas bayar saya ajak paeh keluar pergi beli barang. kami pun tunggu la bas rapid u231. oh ye sem ni tak bawa kereta ke uni sebab rasa-rasa macam tak perlu. so kena la naik public selalu hahaha. dalam bas tu tiba-tiba teringat nak pergi BookXcess. it is located at amcorp mall, taman jaya. kena la naik lrt sampai station taman jaya hehe. dah tahu lama pasal tempat ni tapi hari ni baru dapat buat lawatan sambil belajar ke sini. best! sangat kedai buku tu sebab harga buku-buku kat situ murah-murah. tak percaya tengok ni
nampak x? nampak? dari rm89.90 ke rm 19.90!!! berbaloi kan? so apa tunggu lagi. datanglah ke amcorp mall level 3 bagi sesiapa yang suka membaca english books, novels and magazines.

2 comments:

oJAh said...

weeee.ade gmbr aku!!hehe..
(MELAWAT)

atul said...

0o0 ojah dah jumpa blog aku hehe =)