Friday, December 10, 2010

happy

happy sebab dapat jumpa fatem dan nisa petang tadi. pergi rumah fatem lepas hantar amir ke Delta. farhan ikut sekali. pergi rumah fatem sebab nak pulangkan komik yang dah berkurun saya pinjam. lepas tu singgah rumah nisa. tengah beriadah nampaknya. Excited dapat borak dengan korang walaupun sekejap sebab dah lama sangat tak jumpa. dapatlah jugak peluk fatem tadi hahaha. rindu gila kot. tak boleh stay lama sebab dah petang. so kena balik. tapi tak apa. jumpa kejap pun jadi. tak jumpa tak bermakna lupa. sentiasa dihati.

p/s-love your parents, family & friends ok?

2 comments:

Are::Teem said...

aku pun seronok yaw!! rindu terlepas sikit tehehe.. comel farhan nway dgn lawak NAIK TEKSI dia tu haha

atul said...

"apa kata han naik teksi"

baru 6 tahun dah ada cita2 naik teksi sendiri..