Friday, December 10, 2010

happy

happy sebab dapat jumpa fatem dan nisa petang tadi. pergi rumah fatem lepas hantar amir ke Delta. farhan ikut sekali. pergi rumah fatem sebab nak pulangkan komik yang dah berkurun saya pinjam. lepas tu singgah rumah nisa. tengah beriadah nampaknya. Excited dapat borak dengan korang walaupun sekejap sebab dah lama sangat tak jumpa. dapatlah jugak peluk fatem tadi hahaha. rindu gila kot. tak boleh stay lama sebab dah petang. so kena balik. tapi tak apa. jumpa kejap pun jadi. tak jumpa tak bermakna lupa. sentiasa dihati.

p/s-love your parents, family & friends ok?

Wednesday, December 8, 2010

love

kena tag. love award from kak fairuz. tak pandai sangat benda tag2 ni. harap2 apa yang saya buat ni mengikut standard yang sepatutnya. well here we go

L.O.V.E AWARD=)

1. Siapa orang yang korang paling sayang?
ibu&ayah (skema kan?)

2. Kenapa korang sayang orang yang korang sayang tue?
redha Allah ialah redha ibu bapa

3.Berikan satu kata-kata sayang yang terbaik yang korang nak lafazkan kepada orang yang korang sayang,tapi masih tak mampu lagi untuk dilafazkan.
the magic words which is I LOVE YOU



Saturday, December 4, 2010

pwtc



hi!

bumblebeeeee

You have to love what you do. AND You have to know what you love. And it's quite simple. What gets you out of bed? What makes you excited? Listen to your heart. If you don't know what makes you excited, go out there and try everything until you find out and do it fast.

if only i found those magnificient words before SPM, it would be much better ...but in Islam there's never ever too late. it is still useful i hope!

Thursday, December 2, 2010

=)

yesterday was fun!

today, is gonna be fun too!..i hope