Sunday, August 29, 2010

esok exam antenna


dalam kereta, depan mcD kat taman melati,gombak

paeh : ko sedih kan. nah aku belikan ni.
sambil hulur snickers.
aku : haha ko ni lawak la paeh. tapi, terima kasih. tak tahu macam mana nak react sebab aku kan heartless.
paeh : aku pun heartless gak

mieyzz: atul jgn sedeh2..nati kite makan eskem same2

nasyitah ghazali - ~~Awak...JGN sedia ea...JGN tension2 study...hepi2 je :)

saya rasa ini yang dipanggil kawan yang baik? tapi setiap orang ada definisi masing-masing. mungkin kawan baik ialah kawan yang kita selalu keluar bersama. mungkin kawan baik ialah kawan sekampung kita. mungkin juga kawan baik ialah teman bila kita kesunyian. mungkin sekadar berkongsi kebisuan juga dikira kawan baik.

mungkin juga tak perlu kerap berjumpa tapi sukup sekadar masing-masing saling mengingati. mungkin juga yang sentiasa mengajak ke arah kebaikan dunia dan akhirat. apa pun terserah pada hak masing-masing. asalkan kita punya kawan! sebab kawan juga boleh menggambarkan siapa diri kita.

HUNGRY? grab a SNICKERS
yeay malam ni ada snickers + bubur ayam + fries untuk stay up hahahaha

3 comments:

zaid said...

sihat ke? :-)

atul said...

alhamdulillah..sihat,makin montel =)
ko? semua ok?

lama tak dengar cerita

.::aLiEsYa::. said...

atul,kawan tue time susah senang dia tetap ada dengan kita..terima baik buruk,kekurangan dan kelebihan kita dengan seadanya...jgn tensi2 dah pasnie ye..exam tue kan satu fasa untuk tgk sejauh mana kemampuan kita and akak tau,atul mmg sentiasa mampu lakukan yang terbaik...bila kita tenang,InsyaAllah,Allah sentiasa tolong kita..