Tuesday, February 2, 2010

riang ria

Hari ini buat experiment determine the source frequency by cavity wavemeter.
ok senang and faham yeay alhamdulillah...
balik dengan riang ria bersama kak umi, kak fairuz and saed. jalan, melintas jalan dgn riang ria.
ye r bukan semua experiment kat lab tu boleh difahami dengan sepenuh jiwa raga..
cayalah kak mimi,i.e, lecturer kitorang. dah la cun, cute, peramah n bijak hoho..

balik ke bilik tu kitorang borak-borak and tiba-tiba terkeluar rahsia saed dari mulut saya
oopss...apalagi saed pun terus mengejar saya
seperti yang pernah saya lakukan dahulu
*biarlah rahsia*
saya pun terus berlari dengan bersungguh-sungguh
waaa...nasib baik hari ini memakai nike-kesayangan-ku
bolehlah berlari dengan bergaya
hahaha
meningalkan kak umi n kak fairuz mengekek ketawa di belakang
riang ria x kami??
bukan selalu begini
....

blog ini disertakan dengan gambar bunga
diberi oleh kak ana...
beliau memperolehnya daripada program
biasalah program kan banyak bunga-bunga hiasan memperindah suasana
btw, thanks kak ana
hehe 1st time dapat bunga ni..pathetic tak saya sob3
tak tahu apakah nama bunga ini
tiba-tiba rasa meja belajar sangat ceria
...*meja belajar??*...
dan saya bersemangat untuk study
...*tak sedar diri esok ada kuiz c.s 2 chapters,salahkan bunga kalau ko tak dapat jwb the quiz~*...
belajar sekarang,atul!
internet di bilik seperti gangguan intersymbol interference in ofdm system..later

No comments: