Monday, February 22, 2010

i miss my friends....always

salam.

dah lama tak blogging. ye saya sangat malas untuk berblog sementelah tiada cerita baru. sibuk dengan exam yang tak pernah habis. namun baru selesai menonton u're beautiful korean drama. cacaknye (word farhan untuk memuji kekacakkan pak sunya) haha. esok ada dua kuiz. selasa ada midterm data.

selasa juga pre-reg untuk first sem my fourth year. sob3 dah nak masuk level 4 study di university taman ilmu dan budi. rasa macam baru semalam kena denda dengan cikgu hajar. baru semalam cikgu madihah ajar sejarah form five. rindu kat kawan-kawan kelas 5 fatimah n all fivers. macam baru semalam register kat mciium. macam baru semalam jejak kaki di cac. sebenarnya bukan sekejap tapi semua tu dah bertahun. dan sepatutnya belajar sesuatu dari bertahun itu..ada fahamkah ayat ini..pukul 1.38 pagi. semoga rakan-rakan saya berjaya di dunia n akhirat especially. itu doa saya selalu.

rindu giler nak enjoy sampai lebam tapi itu semua tak membawa kepada apa-apa
dengan mengingati-NYA hati menjadi tenang..don't forget to pray!

pesanan special untuk sahabat yang dikasihi fatem, sorry lama betul komik ko aku pinjam. nanti aku belanja ko sesuatu ok dear?

No comments: