Monday, February 22, 2010

i miss my friends....always

salam.

dah lama tak blogging. ye saya sangat malas untuk berblog sementelah tiada cerita baru. sibuk dengan exam yang tak pernah habis. namun baru selesai menonton u're beautiful korean drama. cacaknye (word farhan untuk memuji kekacakkan pak sunya) haha. esok ada dua kuiz. selasa ada midterm data.

selasa juga pre-reg untuk first sem my fourth year. sob3 dah nak masuk level 4 study di university taman ilmu dan budi. rasa macam baru semalam kena denda dengan cikgu hajar. baru semalam cikgu madihah ajar sejarah form five. rindu kat kawan-kawan kelas 5 fatimah n all fivers. macam baru semalam register kat mciium. macam baru semalam jejak kaki di cac. sebenarnya bukan sekejap tapi semua tu dah bertahun. dan sepatutnya belajar sesuatu dari bertahun itu..ada fahamkah ayat ini..pukul 1.38 pagi. semoga rakan-rakan saya berjaya di dunia n akhirat especially. itu doa saya selalu.

rindu giler nak enjoy sampai lebam tapi itu semua tak membawa kepada apa-apa
dengan mengingati-NYA hati menjadi tenang..don't forget to pray!

pesanan special untuk sahabat yang dikasihi fatem, sorry lama betul komik ko aku pinjam. nanti aku belanja ko sesuatu ok dear?

Tuesday, February 2, 2010

riang ria

Hari ini buat experiment determine the source frequency by cavity wavemeter.
ok senang and faham yeay alhamdulillah...
balik dengan riang ria bersama kak umi, kak fairuz and saed. jalan, melintas jalan dgn riang ria.
ye r bukan semua experiment kat lab tu boleh difahami dengan sepenuh jiwa raga..
cayalah kak mimi,i.e, lecturer kitorang. dah la cun, cute, peramah n bijak hoho..

balik ke bilik tu kitorang borak-borak and tiba-tiba terkeluar rahsia saed dari mulut saya
oopss...apalagi saed pun terus mengejar saya
seperti yang pernah saya lakukan dahulu
*biarlah rahsia*
saya pun terus berlari dengan bersungguh-sungguh
waaa...nasib baik hari ini memakai nike-kesayangan-ku
bolehlah berlari dengan bergaya
hahaha
meningalkan kak umi n kak fairuz mengekek ketawa di belakang
riang ria x kami??
bukan selalu begini
....

blog ini disertakan dengan gambar bunga
diberi oleh kak ana...
beliau memperolehnya daripada program
biasalah program kan banyak bunga-bunga hiasan memperindah suasana
btw, thanks kak ana
hehe 1st time dapat bunga ni..pathetic tak saya sob3
tak tahu apakah nama bunga ini
tiba-tiba rasa meja belajar sangat ceria
...*meja belajar??*...
dan saya bersemangat untuk study
...*tak sedar diri esok ada kuiz c.s 2 chapters,salahkan bunga kalau ko tak dapat jwb the quiz~*...
belajar sekarang,atul!
internet di bilik seperti gangguan intersymbol interference in ofdm system..later