Wednesday, October 28, 2009

hari yang teruk!

You currently appear offline to Izreen Farah.

BUZZ!!!
atul_dconan: salam
atul_dconan: farah
BUZZ!!!
Izreen Farah: wsalam
atul_dconan: sihat?hehe
Izreen Farah: kak atul
Izreen Farah: sihat
Izreen Farah: kak atul sihat
atul_dconan: lin?laili?
Izreen Farah: watpe ni
atul_dconan: kite x sehat
atul_dconan: mate sembab
Izreen Farah: lin pon sihat
atul_dconan: nangis
Izreen Farah: laili pon sihat jgk
Izreen Farah: ye ke
atul_dconan: ye la
Izreen Farah: nape nangis ni?
Izreen Farah: kak atul kt mne ni?
Izreen Farah: kt umah ke?
atul_dconan: aah
atul_dconan: rumah
atul_dconan: mane tau?
Izreen Farah: teka je
atul_dconan: farah
Izreen Farah: nape nangis
Izreen Farah: cite la
Izreen Farah: bimbang la
atul_dconan: nota math 3 kite ade lg x?
Izreen Farah: xde
Izreen Farah: ade kt kwn
Izreen Farah: kak atul nk gne ek?
Izreen Farah: kalau kak atul nk gne, kte mntk kt kwn
atul_dconan: oh xpela
atul_dconan: nanti kte try tanye kwn2 lain dulu
atul_dconan: nk tgk ni cramer's rule
Izreen Farah: ok
atul_dconan: x ingt dah
Izreen Farah: kalau kwn kak atul pn xde gak, ckp kt kte ek?
Izreen Farah: nnt kte btaw kak atul nk gne
Izreen Farah: blaja cramer's rule lagi ek math5
Izreen Farah: kak atul ok x ni?
atul_dconan: ok kot
atul_dconan: takut repeat papers
atul_dconan: kite semakin malas study
atul_dconan: prestasi dah menurun
atul_dconan: hmm
atul_dconan: nk tido td tp x bole
atul_dconan: ngantuk
atul_dconan: tp cuak
Izreen Farah: study la ngan kwn
Izreen Farah: kalo akak mls je, suruh diorang cubit
Izreen Farah: hehe
Izreen Farah: gurau je
Izreen Farah: xpe, ade mase lagi ni
Izreen Farah: x pyh tdo, pegi study
Izreen Farah: ble da ngantuk sgt2 baru tdo
atul_dconan: ok
Izreen Farah: kak atul nangis sbb prestasi menurun ke?
atul_dconan: aah
atul_dconan: xkan sbb tgk anime kot
atul_dconan: hehe
atul_dconan: gurau je
Izreen Farah: ye la
Izreen Farah: mne taw
Izreen Farah: kak atul kn undetermined
Izreen Farah: hehe
Izreen Farah: gurau je
Izreen Farah: jgn marah nnt cpt tua
Izreen Farah:
Izreen Farah: kak atul be strong ok?
Izreen Farah: u can do it!!
Izreen Farah: berusaha je stakat yg mampu
Izreen Farah:
atul_dconan: takut
Izreen Farah is typing a message.
Izreen Farah: yakin la akak boleh!!!
Izreen Farah:
atul_dconan: baiklah
atul_dconan: terima kasih

Tuesday, October 27, 2009

.....looking for something..

yeah....
exam is just around the corner..
atul study now!...
what r u doing here?
go go go!

wah...
keje nak kene submit before final...
hurm tadi try buat assignment decision science dengan saed tapi tak berjaya!!!!
wa...sakit pale..
call rakan-rakan ye rakan-rakan lain belum start buat...
bukan nak tunjuk rajin buat awal sket dari diorang
tapi kitorang ade keje lain nak kene submit gak by this weekend...
wa next week final mak aih

off to bed...sakit pale

Tuesday, October 20, 2009

personality type quiz

hehe...

and your result is....

'You put your heart on your sleeve. when you're sad, angry or happy everyone knows it. you cant help it!. you're in touch with your emotions and are'nt afraid to share it. you tends to have lots of crushes(celebrities,friends,neighbors,you name it!) and you hope to find true love someday.

is it? IS IT? hmm may be...not all...
but it is true that peole can read me actually...like today i was down a bit and kak umi asked y u're looking so sad? hehe
i am learning to express my emotions in a good way so that no one thinks i'm such annoying person huhu
sharing your feelings with the one u trust is ok but LOTS of CRUSHES ???? loyalty is my attitude....or may be it s not haha

study~

atul,bnyk masa sangat ke sampai sempat buat kuiz ni?

Monday, October 19, 2009

sabar je la...

mencbr betul hidup saya skrg ni...mlm td ingt nk study tp saed pjm nota die nak salin kelas yang die tak dtg (alasan malas study)..tak dapat nk study saya pun lipat baju yang dah angkat dari ampaian sejak lunch sambil berborak dengan fathiyyah..abes lipat baju gosok baju untuk ke kelas pulak...tgk jam dah pukul 11.30..bukak buku..wa..tak ada mood nak study..ym sekejap..rakan-rakan semua baru nak start study juga..ada yang tengah siapkan report..hmm

hanum pulak datang nak pinjam nota...borak sikit dengan dia..saya baru sedar yang saya terlepas hari untuk hantar dokumen yang sangat penting!!!!!

EIT!!!! stands for engineering industrial training...wa...disaster..matilah aku macam mana ni..matilah aku...sumpah aku berkali2

patut hantar jumaat lepas tapi tak ingat lansung sebab sabtu ada exam dok pk exam ja..hanum kata tak pe esok try hantar..matilah aku (sumpah aku lagi)...mesti kene marah dengan kakak ofis yang suka marah tu..(beliau marah ada sebab kot atul!)

lalu saya pun tak dapat nak fokus apa dah...study pun tak masuk..lalu berhajat nak tido...get ready pakai selimut pakai tutup mata tutup semua lampu..tido
1 minit..2minit..3minit..5minit..15minit..30minit WA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TAK BOLEH TIDO SEBAB RISAU....

lalu saya pun mencapai buku nota saya..dan start revision..baca dan baca akhirnya tertido di atas buku nota sendiri(tak kan buku nota saed)..kali terakhir tgk jam pkul 3 dah

..*music background*...
alarm pukul 5am..bangun tutup alarm sambung tido..
..*music background*...
alarm pukul 6.30..bangun tutup alarm sambung tido....WHAT!!!! dah subuh mak aih study tak habis lagi nih adeh..dengan pantasnye ambil tuala dan mandi..nasib baju dah iron

siap-siap dah pukul 7.(masih risau tentang resume)..buat air nesvita sebab lapar! alah 3 in 1 tu bancuh je dengan air panas..farhan pun tahu huhu...ok buku nota kat atas meja air sebelah kiri laptop depan buku nota...tangan ambil air nak kacau-kacau supaya cepat sejuk...dah kacau nak letak balik sebab masih panas nanti melecur lidah kalau minum.............

PAP!!!! terlepas dari tangan wa.......tumpah la segala gandum ke atas nota ku ...adeh laptop ku jua kene tempias adeh...dah lah tak hantar resume..tak study...air tumpah kene buku nota,buku kira-kira,buku nota kecik yang catik,earphone sony ericson ku dan paling sadis LAPTOP ku!!! walaupun dah buruk tapi amat penting seperti spec mataku...adeh dah tak study dah..yelah kene lap bagai...adeh..tak ada kain lap..dulu bawak pastu dah hilang..terpaksa pakai baju sendiri huhu..rasa macam nak nangis tapi tahan huhu

pukul 8 pergi kelas....on the way nak gi kelas tuh rasa macam nak call kakak nak spill kan..tapi baru je cari nama die kat my t700 tu air mata rasa macam dah nak mengalir..wa..terus simpan t700 balik ..sedih weekend tak balik sebab ada exam..sedih terlupa hantar resume and laptop kene nesvita macam2 lagi lah...(tak jadi nangis) tapi rindu ayan and ibu saya

start kuliah...ade lagi 5 minit kelas nak habis...assume kuiz tak ada..hati dah gumbira..sekali ada wa..... kesudahannya tak dapat jawab kuiz walaupun sangat direct question and exactly the same with the past year and sir dah ajar pun dalam kelas how to solve that kind of question..........sedih~ tula sapa suruh tak study....

tak tahulah nak conclude moral values...tak larat mata ngantuk badan penat...tidur malam tadi tak sempurna...sekarang sakit perut sebab makan lambat

petang pukul 2 settlekan resume dengan saed...habis kelas pukul 6 haih....sekarang dah malam nak gi buat keje kat bilik saed...


sabar je la...