Wednesday, September 16, 2009

malam 27 ramadhan

salam people

br sudah bace comment kat fb saed pasal ikan beliau yg bernama gunawan

gunawan..dah arwah dah..
Naxee Nazira
gunawan tu yang dah mati tu kan??ko rindu die eh..sabar ye.yg pergi takkan kembali.doakan die bahagia si sana
Nufa Suhaimi
sape gunaan tuh? ikan ke?
Saidatul Kamarudin
GUNAWAN laa.. arwah ikan kesayangn aku..huhu
Nufa Suhaimi
salah eja la..haha..arwah ker?..kesian tul


hahaha lawak ah..teringat bagaimana ikan beliau mati..adeh
tiba2 rasa nk buat himpunan kisah2 lucu saed

anyway..sedar x sedar mlm ni dah mlm ke-27 ramadhan
adeh..bnyk ke amalan yg dibuat mcm sikit dr time sy sekolah dulu
ade lg 3 malam marilah !

bj raye tahun ni xde huhu xpelah pakai tahun lepas punye
jubah ade 1 boleh la tu

last weekend sempat la juga tgk2 kat pkns shah alam tu..hmm mcm biasa setiap tahun meriah je pkns tu..

ni rumah x kemas lagi nih..ibu maaflah ye anak mu ini bnyk betul perangai peliknye
esok ingt nk lap tingkap ar tp mcm tinggi je tingkap tu haha
tgk r camne


No comments: