Friday, May 1, 2009

~ weng...~

salam
lame x post entry baru..last post time final exam n now result dah kuar which is very dissapointed..tp alhamdulillah semua lulus..tu la sape suruh bnyk main,bnyk buat dose, kurang amalan, malas belajar,ingt dah pndi sgt ke?..pointer dropped gedebak gedebuk gedebik..dush!

rata2 semua member pun pointer dropped..skrg tgh dilema nk buat short sem ke x..boleh pulak time org berebut2 nk add subjek time tu la tertido senegal nye

actually time tu baru habis program kt uia penat kemas brg berhujan lebat lagi..then drive balik ke rumah...hadoyai penat2..

program tu ialah inter school debate...tu karang la sy buat ulasan krn sy sgt x teruja skrg untuk mengulas dgn lebih lanjut..rase mcm nk buat sesuatu yg melegakan hati tp xtahu ape...lol

2 comments:

nufa said...

eit.. jatuh gedebak gedebuk gedebik ek? tpi mesti dean's list lgi kn.. caya la.. sbjek per yg pling teruk?

atul said...

aiyak sedey la hmmm..
sy xnk diganggu buat sementare waktu
ces poyo sungguh

x DL pon..kurg focus bnyk main,bilik baru,xde kawan haha..takes time

nk pindah maryam blok A la :-P

rmi tanye "atul,x amek short sem ek?"ade gak org pasan kewujudan sy hehe

cuti buat ape?ajar anak sedare mengeja eh?