Tuesday, February 24, 2009

sibuk

dah lame rasenye x tulis kt blog ni.waktu berlalu dgn sgt pantas.skrg dh bulan 2 nk masuk march.final exam on april.wow..almost semua member pun mengadu..cptnye nk final xsedar pun.mane nk sdr kalau diri asyik ditimpa dgn asgmnt,kuiz,zillion of classes memanjang..too hyperbola i guess but that's the truth..

dan hidup x selalunye indah untuk dijalani..adakalanya kita dilanda conflict...prsefahaman yg dicari..dan disitulah letaknye kelemahan dan kekuatan kita
andai kita lemah kita bisa jadi gila.disitulah letaknye agama kita agama Islam yg guide kita supaya kita x lakukan perkara2 yg x sepatutnye.disitulah letaknye nilai persahabatan.bkn sng nk cr sahabt yg sekepala.semua org mempunyai kepala sendiri yg isinya berbeza..ade yg nk ikut kepale sendiri.ade yg berserah je.ade gak yg consider perasaan org lain.

bbrp minggu ni sgt sibuk dan penat.midterm exam melanda dan sgt susah soalannya.sy sdg menyiapkan hati,fikiran,jiwa untuk merasai kesedihan,kekecewaan,frustration(isn't it the same word?) krn sy pasti markah yg sy perolehi tidak akn menggembirakan.ini bknnye 1 doa.tp ini satu rasa yg mana kite diri sdri boleh tahu mcm mane result exam yg kite jwb tu.cemerlang atau tidak.

oh sy tidak tahu ape mcm mane result sem ni...semoga sy lulus dgn cemerlang semua courses dlm communication engineering ni dan ijazah yg segulung tu dpt sy persembhkan kpd yg berbahagia AYAH dan IBU tercinta yg disentiasa dihati.call me an anak manja or what but that is me.

No comments: