Saturday, January 24, 2009

pelik ke aku

td pagi call zaza roommate time matrik dulu..borak punye borak..die ckp "atul,ko ni pelik..dr dulu lagi hahaha.."
sy bgtahu die knp sy x balik rumah lagi..cdg nk buat keje dulu tp dr semlm asyik tido je..pelik ke kalau semua bdk balik tp sy x balik..kalau semua org busy n x balik tp sy pulak balik rumah?..bukan zaza je nazira,saed, pa'an ramai lg ckp sy ni pelik tp sy rs x pun... biase jer haha

rindu kat zaza...kalau die bc blog ni mesti die terharu la..

keje to do
1-report experiment 2
2-report experiment 6
3-report experiment 7
4-report experiment 8
5-report mini project
6-assignment#2 math
7-assignment microP
8-quizzes lagi

hadoyai nak nangis uwa....
last wednesday..gi cac(cultural activity centre aka dewan uia la) ade KERIE 08 exibition projek2 yg dbuat oleh lecturer2 uia ni..tgk je pinar2 mata coz x fhm haha
terus rasa nak cpt2 habis belaja...
last week time kat majlis kahwin lina..sy ckp la kat kakak2 ipar sy wa..bnyk nye keje nk settle penat la..then diorg reply "diya,keje nanti lg penat..kene marah lagi huhu"
baiklah kakak2 ku..sy akan cube bertahan..

tak faham la belajar signal, microp, emt only math je yg bole regist kat otak ni sedey r..
skg kat uia lagi.x balik umah petang karang baru balik dgn abg bun n kak aida..sunyi je kat sini..peace..x serabut macam circuit2 kat lab yg sy n saed kene construct 2 kali seminggu..x serabut mcm graf2 kat class signal..x serabut mcm gambarajah microprocessor 8088 & 8086..x serabut mcm mane nak cari charge density ke..x serabut nak tahu hubungan perintang n capacitor

ape la sy merepek ni...

2 comments:

Are::Teem said...

hahah..serabut ke..?asyik serabut je ko ni...sile jgn serabut sebb xde yg serabut melainkn ko yg serabutkn..aha~~ak da jd einstein

atul said...

sejak bile einstein belajar acca hehe