Tuesday, December 2, 2008

result dah kuar!!!

hye~ alhamdulillah say...thank u Allah..thank u Allah
saya x tahu pun result kuar 1 Dis hehe pastu bace comment kat facebook affu kate dah kuar
alhamdulillah semua lulus dgn cemerlang

ayah&ibu ucap tahniah
ayah ckp hadiah untuk harijadi saya hehe
kakak&amir ckp "kak diya ni poyo la kan?" panjang ceritanya..

apa2 je la..saya bersyukur sgt ni'mat ini mungkin berupa kurniaan jua ujian dari Allah
semoga saya dan rakan2 saya yg lain cemerlang dunia dan akhirat
untuk cik fatem yg masih ada 1 paper lagi chaiyok2..be the best beat the rest

today is my birthday..thanks untuk sape2 yg wish tuh..fatem,nisa,dekdah,deana,pik
cik fatem sgt kreatif die pergi buat 21 miscalled sempena birthday yg ke-21 nih
trimas sahabat..semoga persahabatan kita berkekalan,diberkati dan diredhai...ameen.
untuk kakak ku yg seorang semoga kamu sukses selalu adikmu ini sangat kagum dgn ketoughan kamu..trimas untuk segalanya
terima kasih sgt dkt Allah krn mengurniakanku anugerah yg x terhingga IBU&AYAH
melalui mereka saya berpeluang melihat dunia yg luas ini

rasa2 dah jd mcm ucapan sempena anugerah kecemerlangan pelajar pulak haha

3 comments:

Are::Teem said...

da cam bg ucapan menang jd MPP lak ak rase..haha

atul said...

haha ok MPP future post aku
haha ko la MPP aku pulak

Are::Teem said...

haha..kalo ak MPP habsla kampus itu..!~sume wajib bace komik..haha